AFVALLEN.
professionele voedingsbegeleiding zit standaard in je pakket
AFVALLEN.
Door coaching op maatwerk boek jij gegarandeerd resultaat

Afvallen

Wil jij wat kilo’s afvallen, afslanken of strakker in je vel zitten? Dan ben je bij The Blue Zone Gym aan het juiste adres. Wij doen geen concessies op voedingsbegeleiding en bieden dit standaard in ons pakket aan. Je betaalt hier dus niet extra voor. Voeding en bewegen gaan niet los van elkaar en daarom geven we jou de juiste professionele begeleiding en coaching om echt resultaat te halen.

Previous
Next

Hoe zit het nu écht met voeding?

Veel mensen focussen zich óf alleen op bewegen óf alleen op voeding. Onze visie is dat je deze niet los van elkaar kunt zien. Over voeding bestaan veel meningen, onderzoeken en ideeën. Soms is het lastig om in te schatten wat nu echt werkt. Wij geloven dat je het principe van voeding simpel moet houden, waardoor je het op lange termijn vol kunt houden. Je hoeft niet acuut te stoppen met ‘levensgenieten’, wel is het goed om bepaalde dingen anders in te regelen. Daar helpen wij jou bij!

Werken (crash) diëten? Op korte termijn (soms) wel. Echter onderzoek wijst uit dat bijna 96% terugvalt na een (crash)dieet. Wij streven ernaar dat je sporten en de juiste voeding volt kunt houden en het uiteindelijk kan integreren in je nieuwe manier van leven. Klinkt misschien als een uitdaging, maar wij helpen jou om een nieuwe haalbare werkelijkheid te realiseren. Wacht niet langer en kom kennismaken met een van de Blue Zone-coaches.   

Wil jij weten hoe fit jij bent?

Claim dan nu jouw GRATIS Health Check bij The Blue Zone Gym!