FITNESS.
Ga aan de slag met functional training
FITNESS.
Werk aan een strak en gezond lichaam
FITNESS.
train op de nieuwste en meest innovatieve cardio-apparatuur

Functioneel trainen

In The Blue Zone gym kun je ook aan de slag met functionele trainingsoefeningen. Hiervoor hebben we een aparte zone. Functional Training is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. In deze zone kan je door middel van losse materialen heel veel verschillende oefeningen doen.

 In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen/ rennen naar de bus, iets oppakken, wegzetten, opruimen etc.

Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Het bootst bewegingen na die het lichaam kent en dat gebeurt niet op een apparaat. Maar waar het bij de meeste mensen om gaat is natuurlijk het krijgen van een mooi strak en gezond lichaam. Door op een functionele manier te trainen zal je dit sneller realiseren!

Ontwikkelen van bewegingsvaardigheden

Functionele training is een trainingsvorm gericht op het ontwikkelen van deze bewegingsvaardigheden. Vaardigheden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons leven, prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te trainen op de nieuwste en meest innovatieve cardio-apparatuur. Een stukje fietsen, wandelen/rennen of crosstrainen, bij onze fitness  is dat allemaal mogelijk. Tijdens je workout kun je intussen genieten van je favoriete serie op Netflix of surf je door het web en lees je de laatste berichten op nu.nl.

Wil jij weten hoe fit jij bent?

Claim dan nu jouw GRATIS Health Check bij The Blue Zone Gym!