Stap 1

Hoe gezond ben jij?

Jouw binnenkomst is de eerste stap op weg naar de beste versie van jezelf. De reis begint met een uitgebreide en professionele intake. Hier worden diverse vraagstukken doorgenomen en worden jouw doelstellingen en eventuele beperkingen helder in kaart gebracht. We brengen de huidige gezondheid zeer nauwkeurig in kaart en doen verschillende testen op de revolutionaire HUB waar we de biologische leeftijd inzichtelijk maken. Stap voor stap gaan we jou begeleiden naar een nog betere gezondheid.

Kennismaking
Professionele intake
Uitgebreide Health check
Biologische leeftijd inzichtelijk
Plan van Aanpak
14 dagen gratis

Stap 2

Plan op maat

Om samen intensief te werken aan jouw doelstellingen werken we in 5 unieke Zones. Binnen elke Zone komen diverse aspecten aan bod op het gebied van training, voeding, health upgrades en mentale gezondheid. Elke zone bestaat uit vaste contactmomenten met onze coaches. Het afronden van een Zone gaat altijd gepaard met een nieuwe meting en evaluatie. Conclusie: een duidelijk plan met daarbij alle hulp en een stok achter de deur.

Een duidelijk plan
Veel variatie in training
Vastgestelde coachmomenten
Progressie inzichtelijk
Resultaat gegarandeerd

Stap 3

Veilig en efficiënt trainen

Nu we jouw gezondheid en doelstellingen goed in kaart hebben gebracht gaan we starten. Alle toestellen zijn vol-automatisch en worden helemaal op maat voor jou ingesteld. Alle instellingen worden op jouw persoonlijke polsband opgeslagen. In 37 minuten heb jij een volledige training afgerond. Trainen was nog nooit zo makkelijk, veilig en efficiënt.

Volledig geautomatiseerd trainen
Veilig en efficiënt trainen op jouw eigen niveau
Professionele ondersteuning
Huiselijke “boutique” sfeer
Trainen met gelijkgestemden
14 dagen gratis

Stap 4

Sturen en Coaching op data

Ons professionele team helpt jou constant om resultaten te verbeteren. Dat doen ze niet op basis van onderbuik gevoel, maar met behulp van hun eigen kennis en de data die we verzamelen vanuit de software van de toestellen. Alle data is gekoppeld aan jouw eigen Blue Zone Gym polsband en app. Dit alles is inzichtelijk voor jou en de coaches. Periodiek evaluaties doen we binnen een ongedwongen sfeer, maar wel met een persoonlijk doel.

Progressie altijd inzichtelijk
Je eigen trainingspolsband en app
Periodieke evaluaties
Begeleiding binnen als buiten de Gym
Laagdrempelig

Stap 5

Community gevoel

We gaan niet voor massa maar voor kwaliteit. In een luxe ongedwongen sfeer ben jij samen met onze specialisten bezig met het behalen van jouw doelstelling. Je doorloopt met gelijkgestemden het gehele proces. Het is een fijne plek om te werken aan jezelf en dat samen met anderen. Dit alles zal leiden tot een gezonde leefstijl waarbij jij effectief en met plezier werkt aan jouw gezondheid!

Ongedwongen sfeer
Een hechte community
Trainen met gelijkgestemden
365 dagen per jaar geopend
Veel aandacht
14 dagen gratis