Over The Blue Zone Gym.

Wie zijn wij

Het Blue Zone Team. Onze missie is om elke Blue Zone-member gezonder en vitaler te maken en net zo belangrijk: te houden. Geen concessies in goede begeleiding, advies en coaching door u centraal te stellen.

Even voorstellen: Louis, Dave en Ken, bedenkers en oprichters van The Blue Zone Gym. Met een rugzak vol aan ervaring in de fitness- en gezondheidsbranche, het runnen van diverse fitness concepten in Nederland en een gezonde dosis interesse voor fitnessondernemingen in binnen- en buitenland hebben wij onze kennis, analyses en ervaringen omgezet in een nieuw revolutionair concept: The Blue Zone Gym. Onze missie: de beste gym ter wereld zijn en mensen kennis laten maken met het principe van Blue Zones.

Upgrade Your Health

Wij vinden dat welzijn en gezondheid voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. We zien het als een “mensenrecht” dat iedereen het goed doet en dat iedereen een gezond en actief leven kan leiden. Daarom hebben we ons als doel gesteld om mensen onderweg te helpen. Een Blue Zone-coach is er voor jou!

Geen gemakkelijke missie, realiseren we ons. Het aantal “zieke” mensen neemt elke dag toe en bestaande gezondheids- en fitnessfaciliteiten leiden niet altijd tot het gewenste resultaat. En dat is nu juist hetgeen wat wij willen veranderen. Een nieuw concept met een duidelijk ‘Fitness Zone Plan’, waardoor jij gemotiveerd wordt om het beste uit jezelf te halen. Met de juiste aandacht en opvolging garanderen we jou resultaat.

The Blue Zone Gym biedt geïndividualiseerde trainingen met ondersteuning op basis van sporttechnieken en trainingsmethoden voor wedstrijdsporters. Het geheel is gemakkelijk verpakt zodat het werkt voor beginners, mensen met beperkte tijd, getraind of ongetraind. Onze holistische benadering is samengevat in schaalbare niveaus. Deze laten Blue Zone-leden toe constant te verbeteren en daardoor permanent gezond en fit te blijven. We bieden als eerste de ‘Fitness Zone Methodiek’ die blijvend resultaten oplevert.

1.       Fitness 5.0

Je hebt keuze uit meer dan 1800 fitnessclubs in Nederland. Echter, wij hebben een uniek lifestyle concept ontwikkeld wat makkelijk in gebruik is en maximaal resultaat geeft. Je persoonlijke polsbandje geeft toegang tot The Blue Zone Gym. Belangrijker nog; al uw persoonlijke trainingsinstellingen worden hierop automatisch opgeslagen. Veilig en effectief trainen is een feit. Trainingsschema’s, resultaten en behaalde doelen zijn via The Blue Zone-app inzichtelijk, waar en wanneer jij dat wilt.

2.       Personal Coaching (light)

Misschien herkenbaar; een zaal vol met grote oude ijzeren toestellen, geen trainer in de buurt en gebrek aan een duidelijk plan. Niet bij de Blue Zone Gym! Een overzichtelijke huiselijke omgeving met een coach die je continue motiveert en stimuleert in het bereiken van jouw resultaat. Dit in combinatie de nieuwste trainingstoestellen, innovatieve software en ondersteunende Blue Zone-app.

3.       Fitness Zone Methodiek

Wij hebben een uniek Fitness Zone Methodiek ontwikkeld waar we trots op zijn. Blue Zone leden doorlopen 6 verschillende trainingszones, waarbij intensief gelet wordt op training, voeding, gedrag en herstel. Vergelijk het met een computerspel waarbij je naar een volgend level gaat wanneer je een level succesvol hebt afgerond. Resultaat zorgt automatisch voor progressie en extra motivatie .

4.  Yoga/Mobiliteitstraining

Steeds meer mensen kampen met rug-, knie- en heupproblemen door spierverkortingen en het lang (stil)zitten. Het zogenaamde “sitting is killing” probleem. Ook wel “het nieuwe roken” genoemd. Gemiddeld zit een persoon meer dan 8 uur per dag. The Blue Zone Gym pakt deze problemen samen met jou aan door een combinatie van Yoga en Mobiliteitsoefeningen. Het eenvoudige en efficiënte efle-xx concept strijdt tegen pijn die voortkomt uit spierverkortingen en (te) lang (stil)zitten. Onze apparaten passen zich automatisch aan op je lichaamslengte en mobiliteit. Veilig, effectief en altijd onder begeleiding van een Blue Zone-coach.
DSC03733-HDR

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF.

ZITTEN IS HET NIEUWE ROKEN
Zitten is het nieuwe roken

Steeds meer Nederlanders brengen de dag zittend door en een veel gehoorde kreet is “zitten is het nieuwe roken”. Recent onderzoek wijst uit dat zitten dodelijker is dan roken.

HOE ZIT HET NU ÉCHT MET VOEDING
Afvallen Eindhoven

Wil jij wat kilo’s afvallen, afslanken of strakker in je vel zitten? Wij doen geen concessies op voedingsbegeleiding en bieden dit standaard in ons pakket aan.

RESULTAAT IN 30 MINUTEN
slider_header1.jpg

Elke deelnemer wisselt op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout kunt doen. Zonder wachttijden, en dus zonder dat het saai wordt.

The Blue Zone Logo icon

PAST THE BLUE ZONE GYM OOK BIJ JOU?

The Blue Zone Gym is niet zomaar een fitnesscentrum, sportschool of sportcentrum, maar een trendy exclusieve boutique fitness studio waarin persoonlijke en vooral resultaat gerichte begeleiding voorop staan. Kom nu kennismaken en…