The Blue Zone Gym

Stap voor stap naar een gezondere levensstijl

The Blue Zone Gym is een kleinschalige en luxe boutique gym. Ons onderscheidend vermogen is dat de hele trainingsvloer is gedigitaliseerd. Alle toestellen zijn volautomatisch en gekoppeld aan jouw persoonlijke trainingsbandje en trainingsapp. Wij coachen iedereen aan de hand van ons unieke “5 zone methodiek” en is daarmee de ideale omgeving waar jij jouw fit- en gezondheidsdoelstelling gaat halen. Naast sturing op data zijn onze professionele coaches continue bezig met het geven van advies over bewegen, voeding en lifestyle. Ervaar het zelf en start vandaag nog met resultaatgericht trainen op een veilige en prettige locatie. Wij doen geen concessies op jouw resultaat!

Persoonlijke lifestyle coaching

Plan op maat

Voorkom verlies van spiermassa

Train effectief

Verhelp rug- en nekproblemen

Optimale bewegingsvrijheid

In 5 stappen naar een gezonde leefstijl

Een fitter leven

In slechts 2x 37 minuten per week

Wat anderen over ons zeggen

Hele fijne sportschool.Zeer ruime openingstijden waardoor het eigenlijk altijd mogelijk is om te gaan sporten, ook in het weekend.De e-gym is fijn en in een korte tijd heb je een goede work out gehad. Ook het stretchen met de smart flex is erg prettig.Het is een boutique gym, lekker rustig en kleinschalig. De begeleiding is super en de coaches zijn erg aardig. Hierdoor is het elke euro van het pittige lidmaatschap waard.
Emile PeelsEmile Peels
09:59 03 Mar 23
Fijne gym. Goede coaches. Ook de personal training is top. Prettige mensen ook verder die er trainen. Aanrader!
BobBob
18:31 14 Dec 22
Mooie sportschool waarbij je onder begeleiding kunt trainen en aan je lefstijl kunt werken. Op je eigen niveau en op je eigen tempo
Rob van OchRob van Och
12:33 29 Nov 22
Het is een fijne en gezellige kleinere sportschool. Mooie toestellen en een doordacht concept met veel aandacht voor de persoon. Daarnaast ook aandacht voor het eventueel verbeteren van je levensstijl met voedingstips en recepten. Voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto als fiets. Prachtig gelegen aan het Anne Frank plantsoen. Een echte aanrader!!
Guido ThiessensGuido Thiessens
23:01 25 Mar 22
Unieke locatie in het park in het centrum van Eindhoven. Duidelijk plan om aan je lifestyle doelstellingen te werken. Ruime openingstijden en veel aandacht van gekwalificeerd personeel.
js_loader

The Blue Zone Gym

Lifestyle programma

10 dagen ervaren

  • 6:00 – 23:00 trainen 365 dagen per jaar
  • Fit in 30 minuten met Egym
  • Koffie/Thee altijd gratis
  • Handdoekservice Inbegrepen
  • Professionele begeleiding en coaching
  • Unieke locatie en inspirerende omgeving
  • Blue Zone Gym-app

Praktische info

Openingstijden

  • 7 dagen per week
  • Tussen 6:00 – 23:00u

Contact

× Chat via whatsapp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday