The Blue Zone Gym

Stap voor stap naar een gezondere levensstijl

The Blue Zone Gym is een kleinschalige en luxe boutique gym. Ons onderscheidend vermogen is dat de hele trainingsvloer is gedigitaliseerd. Alle toestellen zijn volautomatisch en gekoppeld aan jouw persoonlijke trainingsbandje en trainingsapp. Wij coachen iedereen aan de hand van ons unieke “5 zone methodiek” en is daarmee de ideale omgeving waar jij jouw fit- en gezondheidsdoelstelling gaat halen. Naast sturing op data zijn onze professionele coaches continue bezig met het geven van advies over bewegen, voeding en lifestyle. Ervaar het zelf en start vandaag nog met resultaatgericht trainen op een veilige en prettige locatie. Wij doen geen concessies op jouw resultaat!

Persoonlijke lifestyle coaching

Plan op maat

Voorkom verlies van spiermassa

Train effectief

Verhelp rug- en nekproblemen

Optimale bewegingsvrijheid

In 5 stappen naar een gezonde leefstijl

Een fitter leven

In slechts 37 minuten per workout

Wat anderen over ons zeggen

laura gengalaura genga
20:20 31 Mar 23
Super fijne sportschool om te sporten, met hele fijne trainers
Spencer de WagtSpencer de Wagt
16:44 17 Mar 23
Super fijne gym, hartstikke vriendelijk personeel en staan altijd open om hulp aan te bieden!
LoesLoes
08:44 10 Mar 23
Geweldige personal trainers. Ze nemen de tijd om je op een zeer professionele manier te begeleiden. De Blue Zone sportschool is een unieke plek, leuke sfeer en ik zou het iedereen aanraden die fit wil worden of blijven!
Elyana ClaessenElyana Claessen
19:17 08 Mar 23
Persoonlijke aandacht, fijne groepen en klandizie! Ook welkom als je geen natuursporter bent. Zelfs na jaren trainen is het enthousiasme daar ????????
Tim VanTim Van
11:56 08 Mar 23
Goede, moderne gym. Trainers met heel persoonlijke aandacht, en veel tips voor een gezondere levensstijl. Toen ik een hardloop blessure had, hielpen ze me met extra oefeningen. Veel focus op juiste uitvoering van de bewegingen. Mooi om je progressie te kunnen zien in een app en ook heel mooi om regelmatig een inbody-meting te kunnen doen nadat je bevestigd ziet dat je op de goede weg bent. Top!
Hele fijne sportschool.Zeer ruime openingstijden waardoor het eigenlijk altijd mogelijk is om te gaan sporten, ook in het weekend.De e-gym is fijn en in een korte tijd heb je een goede work out gehad. Ook het stretchen met de smart flex is erg prettig.Het is een boutique gym, lekker rustig en kleinschalig. De begeleiding is super en de coaches zijn erg aardig. Hierdoor is het elke euro van het pittige lidmaatschap waard.
Sandy VersfeldSandy Versfeld
10:21 06 Mar 23
Superfijne gym! Doordat je werkt met een gepersonaliseerd bandje, kan je je proces goed bijhouden! Met o.a. E-gym, groepslessen, cardio en bodymeting. En daarnaast word je ook goed begeleid met de trainers die er aanwezig zijn! Kleinere gym, maar daardoor heb je wel meer contact met iedereen die de gym bezoekt.
Emile PeelsEmile Peels
09:59 03 Mar 23
Fijne gym. Goede coaches. Ook de personal training is top. Prettige mensen ook verder die er trainen. Aanrader!
Marjolein OosterbaanMarjolein Oosterbaan
08:49 03 Mar 23
Heb de weg naar het sporten eindelijk weer gevonden na jaren en jaren van excuses bedenken ????. Verschillende sportscholen van binnen gezien maar kan het nergens langer dan een paar weken volhouden. The Blue Zone is anders. De geweldige ligging in het park, de luxe apparatuur en uitstraling en vooral de zeer kundige vriendelijke begeleiders/trainers maken echt het verschil. Een echte aanrader! Ik ben niet van het uren lang trainen. Bij The Blue Zone hebben ze Egym. Binnen 37 minuten je hele lichaam getraind. Je ziet al heel snel verschil in vorm van je lichaam en je wordt echt snel sterker. Bedankt Guido en medewerkers ???????? tot snel ????
BobBob
18:31 14 Dec 22
Mooie sportschool waarbij je onder begeleiding kunt trainen en aan je lefstijl kunt werken. Op je eigen niveau en op je eigen tempo
Rob van OchRob van Och
12:33 29 Nov 22
Het is een fijne en gezellige kleinere sportschool. Mooie toestellen en een doordacht concept met veel aandacht voor de persoon. Daarnaast ook aandacht voor het eventueel verbeteren van je levensstijl met voedingstips en recepten. Voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto als fiets. Prachtig gelegen aan het Anne Frank plantsoen. Een echte aanrader!!
Guido ThiessensGuido Thiessens
23:01 25 Mar 22
Unieke locatie in het park in het centrum van Eindhoven. Duidelijk plan om aan je lifestyle doelstellingen te werken. Ruime openingstijden en veel aandacht van gekwalificeerd personeel.
js_loader

Lifestyle programma’s

18 maanden

Lifestyle programma

14 dagen ervaren
 • Onbeperkt gebruik Chill zone incl Massagestoelen
 • Onbeperkt sporten
 • 6:00 – 23:00 trainen 365 dagen per jaar
 • Fit in 37 minuten met Egym
 • Koffie,Thee & fruit altijd gratis
 • Professionele begeleiding en coaching
 • Unieke locatie en inspirerende omgeving
 • Blue Zone Gym-app

12 maanden

Lifestyle programma

14 dagen ervaren
 • Onbeperkt sporten
 • 6:00 – 23:00 trainen 365 dagen per jaar
 • Fit in 37 minuten met Egym
 • Koffie,Thee & fruit altijd gratis
 • Professionele begeleiding en coaching
 • Unieke locatie en inspirerende omgeving
 • Blue Zone Gym-app