Fijne sfeer

Dit is waarom mensen bij The Blue Zone trainen: je stapt een huiselijke intieme ruimte binnen en voelt meteen de rust en ruimte om je heen. Het voelt vertrouwd en je bent meteen op je gemak want er trainen alleen maar gelijkgestemden. Het voelt als je tweede huis. Geen gedrang, geen wachtrijen en geen gecompliceerde apparaten. Een ideale plek waar jij in alle rust kunt werken, onder professionele begeleiding, aan jouw doelstellingen.  

De enige focus voor ons ben jij en je doelen. Begeleiders die oprecht geïnteresseerd zijn in jou als persoon en jou aan de hand meenemen in de diverse disciplines binnen ons concept. Geen tijdsdruk want ons motto is “stap voor stap naar een gelukkig en gezonder leven”. In alle rust kun jij samen met ons werken aan jouw gezondheid zonder angst voor oordeel of ongemakkelijke situaties. Ben jij klaar met overdrukke sportscholen of ben je daar niet naar op zoek dan ben je bij The Blue Zone Gym aan het juiste adres. Spreekt dit je aan? Probeer onze aanpak en laat je aangenaam verrassen.

14 dagen gratis

Druk leven

Het combineren van een drukke baan en een sociaal leven is vaak al uitdagend genoeg. Laat staan wanneer er ook nog een relatie en (klein)kinderen onderdeel van uit maken. Hoe dan toch tijd vrijmaken en motivatie opbrengen om te werken aan je eigen vitaliteit? Is de normale sportschool niet waar je je thuis voelt? The Blue Zone Gym is dan de aangewezen plek om onder professionele begeleiding je doelstellingen te behalen.

Twee keer per week 37 minuten bewegen volstaat om gegarandeerd resultaat te krijgen!

Met behulp van ons unieke “5 zone methode” gaan we er samen voor zorgen dat jouw doelstellingen behaald gaan worden. Vooraf elke zone hebben we een uitgebreide meting en evaluatie en ga je door naar de volgende zone. Hierbij letten we op mobiliteit, krachttraining, conditie en metabolisme. Dit alles in een kleine en luxe ambiance waar onze lifestyle coaches intensief met jou bezig zijn.

14 dagen gratis

Actief leven

We realiseren ons meer dan ooit dat we nog een heel leven voor ons hebben wat niet oneindig is. Als je ouder wordt is het des te belangrijker om te blijven bewegen omdat de functies van het lijf steeds meer beginnen af te nemen. Denk aan kracht, conditie en mobiliteit. Daarom is het zo belangrijk om ervoor te zorgen dat je lichaam en geest in goede conditie en functie verkeert. Hiermee kan het herstel van een probleem veel sneller op te lossen zijn. Als dingen je goed afgaan of je merkt dat je steeds beter wordt in het bewegen of in het uitvoeren van oefeningen, dan merk je dat ook in het dagelijks leven. 

Bij The Blue Zone Gym richten we ons op de wezenlijke elementen om gezond te worden en blijven. Dit alles in een zeer kleine en luxe ambiance waar onze lifestyle coaches continue bezig zijn jou gedrag omtrent gezondheid te verbeteren. Het is een reis over 5 zones die we met jou aangaan en waarbij The Blue Zone het streven is.

Meer vrije tijd

Wanneer de dagen niet meer besteed hoeven te worden aan werken en kinderen, is er meer tijd voor andere vormen van tijdsbesteding. Om routine in de dagen te houden is verantwoord bewegen en actief bezig zijn een goede bijdrage aan het vitaal ouder worden. Met gelijkgestemden lekker bewegen en blijven werken aan optimale spierkracht. Minimaal twee keer per week werken aan je gezondheid zal onderdeel worden van jouw agenda, en dit samen met anderen. The Blue Zone Gym is hiervoor de aangewezen plek.

Kennismaking
Professionele intake
Uitgebreide heath check
Biologische leeftijd inzichtelijk
Plan van aanpak
14 dagen gratis