Sporten zonder contract

The Blue Zone Gym

Wil jij fitter worden en aan je gezondheid werken zonder vast te zitten aan een langdurig lidmaatschap? Dan is dit je kans. Schrijf je in zonder contract en profiteer van deze unieke kans! Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar, zonder meerprijs en kleine letters.

Maandelijks opzegbaar
Fit in 30 min met Egym
Enthousiast team van trainers die jou helpen
Onbeperkt toegang tot de club
Gratis (Start) Informatie
Hele fijne sportschool.Zeer ruime openingstijden waardoor het eigenlijk altijd mogelijk is om te gaan sporten, ook in het weekend.De e-gym is fijn en in een korte tijd heb je een goede work out gehad. Ook het stretchen met de smart flex is erg prettig.Het is een boutique gym, lekker rustig en kleinschalig. De begeleiding is super en de coaches zijn erg aardig. Hierdoor is het elke euro van het pittige lidmaatschap waard.
Emile PeelsEmile Peels
09:59 03 Mar 23
Fijne gym. Goede coaches. Ook de personal training is top. Prettige mensen ook verder die er trainen. Aanrader!
BobBob
18:31 14 Dec 22
Mooie sportschool waarbij je onder begeleiding kunt trainen en aan je lefstijl kunt werken. Op je eigen niveau en op je eigen tempo
Rob van OchRob van Och
12:33 29 Nov 22
Het is een fijne en gezellige kleinere sportschool. Mooie toestellen en een doordacht concept met veel aandacht voor de persoon. Daarnaast ook aandacht voor het eventueel verbeteren van je levensstijl met voedingstips en recepten. Voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto als fiets. Prachtig gelegen aan het Anne Frank plantsoen. Een echte aanrader!!
Guido ThiessensGuido Thiessens
23:01 25 Mar 22
Unieke locatie in het park in het centrum van Eindhoven. Duidelijk plan om aan je lifestyle doelstellingen te werken. Ruime openingstijden en veel aandacht van gekwalificeerd personeel.
js_loader

Sporten Zonder Contract

× Chat via whatsapp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday