Maak van 2023

Jouw fitste zomer ooit!

Je gaat 8 weken lang 2 keer sporten op de club met een effectief programma van 37 minuten per training. Tijdens deze 8 weken zetten we alles op alles om fit de zomer in te gaan. Voor aanvang van deze challenge doen we een professionele intake. Vanuit hier bepalen we de vervolgstappen met een op maat gemaakt trainingsschema. .Je krijgt hierbij van ons de motivatie en ondersteuning om de 8 weken écht vol te houden, door gezond te eten en door te leren door te zetten. Daarbij krijg je begeleiding van onze gecertificeerde lifestyle coaches en daardoor gegarandeerd resultaat! 

2 keer per week sporten op de club, gedurende 8 weken
Je gaat gezond eten
Je leert door te zetten
Professionele health check aan het begin en aan het einde van het traject
Begeleiding door onze gecertificeerde lifestyle coaches
Gegarandeerd resultaat!

Aanmelden voor de Zomerfit challenge

Het is nog niet te laat! Duik samen met ons jouw Fitste zomer ooit in! Start met onze Fit voor de zomer challenge! De challenge start vanaf 10 april, dus vraag direct (start)informatie aan! Ga jij samen met ons de uitdaging aan? Deelname bedraagt 18,49 p/w.

Let op: nog maar 4 50 plekken

IN 3 STAPPEN NAAR EEN FITTE ZOMER.

STAP 1: PROFESSIONELE HEALTCHECK

Hoe sta jij er nu voor? Aan de hand van onze health check zien we waar je nu staat en waar verbetering nodig is. Met deze data en aan de hand van een zeer uitgebreide intake stellen we een plan op maat samen die jou gaat helpen je doelstellingen te behalen. Jij staat centraal.

STAP 2: START VAN DE CHALLENGE

Je Fit voor de zomer challenge gaat van start. Je krijgt intensieve begeleiding van je lifestylecoach die jou gaat helpen naar de beste versie van jezelf. Wij zijn jouw stok achter de deur en gaan je helpen met het gehele programma. Samen zorgen wij voor de fitste zomer ooit!

STAP 3: AANPASSEN VAN JE VOEDING

Het beste resultaat haal je niet met alleen maar trainen. Aan de hand van onze Vytal voedingsapp en tips & tricks van onze lifestyle coaches ga jij het resultaat boeken waar jij van droomt.

Meld je aan

Wij zijn er voor jou!

De Blue Zone Gym coaches staan met ieder hun eigen specialismen in de startblokken om jou 100% te ondersteunen in deze challenge. Voor jou zetten we net dat stapje extra. Echter, jij zal de eerste stap moeten zetten om je aan te melden en het te gaan ervaren. Wij staan in ieder geval in de startblokken.