Lees echte reviews

Van onze leden

Ahmed

Een van de weinige sportscholen waar je je echt thuis voelt! Geweldige coaches zowel op professioneel als op menselijk vlak. Je krijgt alle aandacht en focus die je wilt. Groei is gegarandeerd zolang je er moeite voor doet natuurlijk. Ik ben verliefd op de comfortabele, vriendelijke en luxueuze omgeving in deze sportschool. Voor mij altijd een feestje om bij The Blue Zone Gym te trainen!

Ahmed
Danny

De drempel naar een sportschool was voor mij heel erg hoog. Na eerst bij een grote sportschool met veel spiegels nu een jaar bij de The Blue Zone Gym waar de sfeer zeer gemoedelijk is, de trainers weten waar ze je kunnen ondersteunen en aanwijzingen kunnen geven, hier echt mijn draai gevonden!! Dit concept, het intieme gevoel en de coaches hebben mijn drempel weggenomen. Elke keer weer thuiskomen hier.

Danny
Monique

Erg professionele sportschool goede persoonlijke begeleiding en trainingsschema’s, alles voor iedereen zijn eigen niveau. Ik zelf heb mbv hun speciale Blue Zone Methodiek ongelofelijke resultaten behaald op fysiek als mentaal vlak. De lifestyle coaches maken tijd voor mij maar vooral ook de gezelligheid met iedereen die op dat moment aan het sporten is van jong tot oud maakt deze plek uniek. De sfeer hier is fantastisch! PS: een dikke pre dat de Koffie, Thee, smaakwater, Fruit en handdoekservice is inbegrepen. Geweldig gewoon.

Monique
  • Het is tijd voor écht resultaat

Reserveer jouw health check

Gratis en zonder enige verplichting.

    • Jouw gegevens zijn veilig bij ons!