YES, IK GA AAN MIJN LIFESTYLE WERKEN!!

De zomer is bijna ten einde en de kinderen gaan weer naar school. Meer tijd voor jezelf en dus ook om aan jezelf te gaan werken, nu echt! Het verbeteren van je conditie, afvallen, kracht opbouwen en gezond eten zijn daarbij  speerpunten. Ook de mobiliteit mag door het langdurig zitten ook vaak aangepakt worden!

De trainers van The Blue Zone Gym helpen onze leden daar dagelijks bij. Wij helpen ook jou graag op weg om de beste versie van jezelf te worden en het virus te verslaan. The Blue Zone Gym neemt hierin het voortouw en doet de eerste investering hierin voor jou. Een gratis kickstart naar een betere lifestyle t.w.v. 69 euro.

Het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens achterlaten en wij nemen z.s.m contact met je op om  jouw kickstart te activeren.

Zet je gezondheid niet langer in de wacht en kom in actie. Graag tot snel!

The Blue Zone Gym

The Blue Zone Gym is een trendy en eigentijdse boutique gym waar resultaatgericht trainen voorop staat. Onze leden trainen hier in een intieme huiselijke setting aan hun doelstellingen. Geen massa maar intensieve coaching in een veilige omgeving (volgens RIVM richtlijnen COVID-19). Dit met behulp van de meest innovatie fitness concepten in de markt “eGym & eFlexx”. Maak kennis met onze succesvolle aanpak. Resultaat gegarandeerd.

Gratis health check

Krachtmeting
Biologische spier- cardio- en mobiliteitsleeftijd
Professionele weging op inbody

Reserveer NU jouw plek!

Claim jouw 10 dagen try-out met professionele health check en zet de eerste stap naar de beste versie van jezelf

Sfeerimpressie The Blue Zone Gym

× Chat via whatsapp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday