GEGARANDEERD RESULTAAT, ZODAT JIJ VOOR ALTIJD VAN JE IDEALE LICHAAM KUNT GENIETEN

Wij gaan voor een lange termijn resultaat waar je voor altijd van kunt genieten en trots op kunt zijn. In drie tot zes maanden intensief trainen werken we toe naar de beste versie van jezelf. Dit is mogelijk als jij je aan het plan blijft houden. Onze experts binnen  The Blue Zone Gym gaan je daarbij helpen. Geen crash dieet of honger lijden maar een verantwoord transformatie programma waarbij je veel inzichten krijgt in hoe je resultaat kunt krijgen. Zet je gezondheid niet in de wacht en start vandaag!

IN 5 STAPPEN NAAR EEN DUURZAAM RESULTAAT.

STAP 1: UITGEBREIDE HEALTCHECK

Hoe sta jij er nu voor? Aan de hand van onze zeer professionele medische metingen zien we waar je nu staat en waar verbetering nodig is. Met deze data en aan de hand van een zeer uitgebreide intake stellen we een plan op maat samen die jou gaat helpen je doelstellingen te behalen. Jij staat centraal.

STAP 2: HET BLUE ZONE GYM TRANSFORMATIE PROGRAMMA

Je transformatie programma gaat van start. Je krijgt intensieve begeleiding van je eigen Personal Trainer die jou gaat helpen naar de beste versie van jezelf. Jouw Personal trainer is je stok achter de deur en gaat jou helpen met het gehele programma. Je bent in zeer nauw contact met deze persoon.

STAP 3: VOEDING STAAT CENTRAAL IN HET PROGRAMMA

Zonder aanpassing in voeding geen resultaat. Trainen zal gepaard gaan met keuzes die je maakt betreffende voeding. Aan de hand van onze Vytal voedingsapp en tips & tricks van onze lifestyle coaches ga je in combinatie met training duidelijke resultaten zien.

STAP 4: PERIODIEKE METINGEN EN EVALUATIES

Wij maken jouw progressie inzichtelijk. Dit doen wij aan de hand van periodieke evaluaties waarin we jouw biologische leeftijd inzichtelijk maken op de volgende 4 onderdelen, namelijk 1. Cardio 2. Kracht 3. Mobiliteit en 4. Metabolisme. Alles is inzichtelijk in je eigen Blue Zone Gym app. Je gezondheid in je eigen broekzak.

Stap 5: Behoud van resultaat

We gaan voor optimaal resultaat en dat voor de lange termijn. Geen crash dieet of jojo-effecten maar voor verandering in lifestyle. Je gaat veel leren over training en voeding en hoe je op een verantwoorde manier resultaat kunt behouden. Hiervoor hebben we het unieke Blue Zone Gym zone programma. Dit programma geeft houvast nadat je het transformatieprogramma succesvol hebt afgerond.

EXTRA FACILITEITEN BIJ HET TRANSFORMATIEPROGRAMMA

Gedurende het transformatie programma mag jij gebruik maken van alle faciliteiten van The Blue Zone Gym. Je wordt meegenomen in de diverse groepslessen die worden aangeboden. Ook gaan we werken aan eventuele disbalansen die door de jaren heen zijn ontstaan. Jouw resultaten worden niet alleen door jouw Personal Trainer gevolgd maar ook door alle lifestyle coaches binnen ons concept. Hier helpen wij jou om je behaalde resultaat nooit meer kwijt te raken. Wat is verder inbegrepen:

– Periodieke healtchecks
– Onbeperkt small group lessons
– Je eigen Blue Zone Gym resultaten app
– Onbeperkt vrij trainen
– Gepersonaliseerd schema
– Persoonlijke coaching

En dit kan elke dag van 6.00 uur t/m 23.00 uur (ook weekenden en feestdagen)

Wij zijn er voor jou!

De Blue Zone Gym coaches staan met ieder hun eigen specialismen in de startblokken om jou 100% te ondersteunen in deze reis. Naast dat je resultaten gaat zien en voelen zal het transformatieprogramma impact hebben op de rest van jouw leven. Voor jou zetten we net dat stapje extra. Echter, jij zal de eerste stap moeten zetten om je aan te melden en het te gaan ervaren. Wij staan in ieder geval in de startblokken.

Dit is hoe we jou helpen

JE EIGEN PERSONAL COACH

Je persoonlijke coach staat 24/7 voor je klaar. Hierdoor sta je er nooit alleen voor.

VOEDING

Goed of fout kennen we niet. Perfecte balans wel. We kijken wat het beste past bij jouw levensstijl.

RESULTAATGERICHT

Alles wat we doen is doordacht en brengt je dichter bij jouw doel. Volg jij het opgemaakte plan dan is resultaat gegarandeerd.

EEN VEILIGE TRAININGSOMGEVING

We zijn kleinschalig en je zult trainen met gelijkgestemden. Geen massa maar kwaliteit met de beste faciliteiten en trainingsmethodieken in de branche.

DATA-DRIVEN

We houden alles bij via onze geavanceerde trainersoftware. Progressie wordt stap voor stap inzichtelijk gemaakt. Jij krijgt je eigen resultaten app.

PERSOONLIJK

We houden alles bij via onze geavanceerde trainersoftware. Progressie wordt stap voor stap inzichtelijk gemaakt. Jij krijgt je eigen resultaten app.

Je weet nu wie wij zijn. Mogen we jou leren kennen?

× Chat via whatsapp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday